Sili 5 Fa'atau mo Fiberglass

Aso: 2022.4.15
Folasaga o alava tioata:
O le alava tioata o se mea e aofia ai le tele o alava tioata sili ona lelei, e masani lava e sili atu i le 3 microns le lautele.O se ituaiga o mea e le fa'ameamea e le fa'ameamea ma le fa'atinoina lelei.
O tagata gaosi tioata i le talafaasolopito atoa na taumafai e fai fiberglass, ae o le tele o gaosiga o fiberglass na mafai ona maua i le mea fou o masini masini.I aso nei, e tele kamupani gaosi oloa o loʻo faia ma faʻatau atu lenei oloa.O le filifilia o le mea e sili ona lelei e avea ma fenumiai.O lea la, ina ia fesoasoani ia te oe i fafo, ua matou saunia se lisi o nisi o faʻatau fiberglass sili ona lelei i luga o le maketi.

图片1

Lisi o Fa'atauga Fiber Glass Top 5:

1. Xingtai Ruiting IMP&EXP CO.,LTD

Nofoaga (Aulu): Itumalo o Hebei, Saina

Tausaga fa'avae: 2012
Folasaga: Xingtai Ruiting IMP&EXP CO., LTD fa'atūina i le 2012, ose fa'apolofesa fa'afaimea fa'alava fa'ameamea i Saina i Matu, ma o a tatou atina'e fa'apipi'i lelei e taua tele i le fa'atupulaia ma le fa'alauteleina o a tatou pisinisi.O fale maualuluga ma fa'aonaponei e fesoasoani ia i matou i le atina'eina o oloa fiberglass lelei.O a matou atinaʻe e faʻasalalau lautele ma vaevaeina i sela gaosiga, matagaluega lelei ma sela teu oloa.
O la matou misiona o le fatuina lea o se olaga sili atu i mea fou!
Faatasi ai ma oloa maualuga ma auaunaga faamaoni, matou te faʻafeiloaia le galulue faʻatasi ma le manumalo-manumalo mo se taeao sili atu!
O oloa ma auaunaga na saunia e Xingtai Ruiting:
Fiberglass Roving
Fiberglass ua tipi tipi
Fiberglass Fala tipi tipi
Ie Fiberglass, ma isi.

2. Owens Corning

图片2

Nofoaga (Fa'auluuluga): Iunaite Setete
Tausaga na faavaeina: 1938
Folasaga: O le Owens Corning Corporation na faavaeina i le 1938 ma o se tasi o kamupani pito i luga 500 i le Iunaite Setete.O lona gaosiga, fa'atauga ma su'esu'ega feso'ota'iga e aofia ai le silia ma le 30 atunu'u i le salafa o le lalolagi, fa'atasi ai ma faleoloa e fa ma le tele o ofisa i Saina.Owens Corning ua avea ma kamupani pito sili ona tele o lo'o tu'uina atu i'a o le taualuga, puipui puipui i fafo ma fa'ato'a foam panels i le maketi o mea e fa'asaoina ai le malosi o fale a Saina.Fa'aauauina fa'atekonolosi fa'afou e fa'atumauina ai i luma i le tauvaga mata'utia o maketi, avea ma fa'ailoga sili mo tagata atia'e, konekarate faufale, tusiata ma tagata e ona.
O oloa ma auaunaga ua ofoina atu:
taualuga
fa'amavaega
mea tu'ufa'atasi

3. Saina Jushi Co., Ltd.

图片3

Nofoaga (Fa'auluuluga): Shanghai, Saina
Tausaga na faavaeina: 1999
Folasaga: China Jushi Co., Ltd. o le atinaʻe autu o le pisinisi fiber tioata a China National Building Materials Co., Ltd., faʻatasi ai ma le gaosiga ma le faʻatau atu o fiber tioata ma oloa e avea ma ana pisinisi autu.tasi
O oloa ma auaunaga ua ofoina atu:
Oloa Fiberglass
alava tu'ufa'atasiga maualuga
Oloa Fiberglass mo Ie Ie
Oloa Fiberglass mo Fa'amatalaga Fa'aauau
Oloa Fiberglass mo le fa'apipi'iina

4. Taishan Fiberglass Co., Ltd.

图片4

Nofoaga (Fa'auluuluga): Shandong Province, Saina
Tausaga fa'avae: 1997
Folasaga: Taishan Fiberglass Co., Ltd. (e ta'ua mulimuli ane o le "Taishan Fiberglass" po'o le "Kamupani") o se lala o Sinoma Technology Co., Ltd. (fa'apuupuuga fa'asoa: Sinoma Technology, fa'ailoga oloa: 002080) i lalo o le fa'amasinoga a le China National Building Materials Group O le lala o se pisinisi tele a le setete e masani ona auai i suʻesuʻega ma atinaʻe, gaosiga ma le faʻatau atu o fiber tioata ma oloa.I le 1997, na fausia ai le 10,000-ton alkali-free glass fiber pool kiln wire drawing production line, faatumu le avanoa i totonu o aiga.I le taimi nei, o le aofaʻi o le gaosiga o gaosiga o oloa fiber tioata ua oʻo atu i le fua o le tasi miliona tone, ma avea ai ma se tasi o le tolu gaosi tele tioata fiber gaosi oloa i le lalolagi ma o se tasi o le lua gaosi fiber tioata tele i Saina.
O oloa ma auaunaga ua ofoina atu:
Fiberglass mo le faiga o paipa ma tane
Fiberglass mo le malosi o le matagi
Alava tioata mo le faiga o limu
Fiberglass mo pultrusion
Alava tioata mo le fa'aauauina o le faiga o pepa
Alava tioata mo le fa'amalosia o le vevela

图片5

5. Chongqing International Composite Materials Co., Ltd.

Nofoaga (Fa'auluuluga): Chongqing, Saina
Tausaga na faavaeina: 1991
Folasaga: Chongqing International Composite Materials Co., Ltd. (lea ua taʻua mulimuli ane o le "CPIC", "Kamupani") na faavaeina i le 1991 ma mauaina e Yuntianhua i le 1999. O se pou taua o le pisinisi fou a le Yuntianhua Group.O loʻo tuuto le kamupani i le atinaʻeina o oloa maualuga faʻatasi ma le faʻamautuina lelei ma le faʻaauauina o mea fou, tuʻuina atu i tagata faʻatau auaunaga taua ma fofo faʻaoga..
O oloa ma auaunaga ua ofoina atu:
vulu tuusao
Faila vulu
Vulu tipi
vulu milo
fala tipi


Taimi meli: Apr-28-2022